feb.
2017

Vopseste masina intr-o vopsitorie auto profesionala

servicii-vopsire-autoAtunci cand alegem o masina unul dintre criteriile noastre este reprezentat de culoarea sa. Culoarea masinii este data de vopsea, care reprezinta elementul de identitate al autovehiculului. Rolul vopselei este de a proteja metalul, de a-l feri de rugina si de a asigura un aspect cat mai placut din punct de vedere estetic. La inceput masinile erau vopsite intr-o singura culoare, acum s-a ajuns la aproape 80 de nuante diferite, vopsirea masinilor fiind o practica veche, care coincide cu aparitia lor, in 1875.

Vopsirea masinii are loc intr-o vopsitorie auto, acolo unde se pot remedia si problemele cele mai frecvente, de pilda zgarieturi sau deteriorari rezultate in urma unor tamponari. Cele mai moderne tipuri de vopsea utilizate in procesul de vopsit auto sunt foarte rezistente la zgarieturi si la variatii de temperatura si umiditate, protejeaza perfect caroseria masinii si garanteaza o intretinere foarte simpla, prin simpla stergere sau spalare profesionala. Vopseaua aplicata pe caroserie este formata din patru straturi, unul de aderenta, altul de protectie si ultimul cu rol pur estetic. Ordinea in care se aplica straturile de vopsea la vopsitorie auto este urmatoarea: primul e stratul catodic, dupa care vine cel al vopselei de culoare si al lacului de protectie. Mai exista si asa numitul strat primer de protectie suplimentara. Impreuna toate cele patru straturi feresc masina de actiunea factorilor externi si o mentin intr-o stare foarte buna din punct de vedere estetic. Odata cu trecerea timpului vopseaua se invecheste, se deterioreaza din cauza temperaturilor care variaza pe masura ce sezoanele se schimba, asa ca, vrand-nevrand trebuie sa mergeti cu masina la o firma cu servicii de vopsit auto.

Daca va intrebati cat costa vopsitul auto trebuie sa stiti ca nu este foarte scump, acum depinde si ce fel de vopsea doriti si ce caracteristici are, ce preturi practica respectiva vopsitorie. La autoerebus va puteti vopsi masina la un pret foarte mic, echipa de specialisti va poate indruma spre alegerea celei mai bune variante de vopsea, se pot reface orice defecte estetice cu ajutorul unei aparaturi moderne. Un consultant al autoerebus este pregatit la orice ora sa va spuna cat costa vopsitul auto, sa va ofere cele mai bune oferte de pret si accesul la servicii de vopsitorie auto de cea mai buna calitate.

De asemenea, puteti sa va interesati si despre cat costa o vopsire totala auto, puteti solicita retusuri de vopsea, polish, reparatii zgarieturi si vopsirea diverselor componente. Vopsirea masinii se realizeaza rapid si profesional, nu este omis niciun detaliu care ar putea strica aspectul estetic al caroseriei, vopseaua aplicata adera foarte bine, puterea de acoperire este mare, rezista la uzura si la actiunea factorilor externi, stratul de vopsea aplicat va fi uniform si fin.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *