feb.
2016

Ti s-a stricat laptopul? Ai nevoie de el urgent? Apeleaza la un service autorizat de reparatii laptop

reparatii-laptopSigur ai trecut si tu prin urmatoarea situatie: ai de terminat rapid un proiect important, te apuci de facut prezentari, de scris rapoarte si, din senin, laptopul tau incepe sa dea semne de slabiciune, nu mai raspunde la comenzi, se blocheaza si intr-un final se inchide. Daca nu ai ceva cunostinte de IT sau de electronica singura ta scapare este sa mergi la un service reparatii laptop si sa ceri ajutor din partea echipei de tehnicieni. In functie de cum lucreaza firma respectiva, se poate deplasa cineva la tine acasa sa realizeze o diagnosticare rapida si sa iti spuna cat te-ar costa reparatia sau te poti duce la cel mai apropiat service reparatii laptop pentru a vedea ce se poate face.

Dupa ce vor inspecta sistemul tau, tehnicienii iti vor spune pretul reparatiei si daca se poate rezolva problema ta, apoi se vor apuca de treaba. Il vor curata de praf si vor inlocui pasta termoconductoare-pentru a nu se supraincinge, vor fi testate componentele, se vor imbunatati si se va face upgrade la componentele din laptop. Printre cele mai comune defectiuni intalnite si destul de simplu de remediat sunt cele legate de BIOS, pe care tehnicienii il poate rescrie si deparola, cele legate de ventilatoarele galagioase, care nu mai fac fata racirii. Se inlocuiesc condensatori umflati, se reinstaleaza programele si sistemul de operare, driverele. La final, se verifica daca a disparut defectul si clientul isi poate lua laptopul functional acasa. Astfel ai scapat si de defectiune, primesti si consultanta si anumite idei de intretinere a laptopuluisi de evitare a aparitiei defectelor viitoare.

In plus, la orice service autorizat se va optimiza sistemul de operare, se va configura routerul wireless, daca e nevoie, sau se vor realiza operatiuni cablare si configurare retea de calculatoare. Si toate astea fara ca tu sa pierzi timp mult incercand sa iti dai seama ce s-a intamplat cu sistemul tau.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *