ian.
2017

Scannerul pentru coduri de bare, foarte util in orice industrie si domeniu

scanner-cod-bareFolosite in mai toate sectoarele de activitate si cu o eficienta foarte mare, codurile de bare au aparut pe la 1948. Avantajele majore aduse de codurile de bare au fost cresterea eficientei operationale, reducerea timpului alocat operatiunilor, reducerea erorilor si reducerea costurilor. Informatia este inregistrata rapid si exact, indentificarea si procesarea sunt aproape instante, evidenta este tinuta mai usor, precizia codurilor de bare ii scuteste pe cei care le utilizeaza de cheltuieli inutile. Identificarea unui produs este acum mult mai simpla acum prin simpla scanare a codurilor de bare, indiferent unde sunt amplasate.

Citirea codurilor de bare este posibila prin intermediul unui scanner cod de bare, un dispozitiv care traduce codul de pe produse sau alocat anumitor obiecte si ofera unei case de marcat, de exemplu, pretul si numele respectivului produs. Scannerele de coduri de bare sunt foarte simplu de utilizat, sunt realizate din materiale rezistente, sunt usor de intretinut, ofera o flexibilitate foarte mare. Pentru ca are o tehnologie moderna incorporata si optimizata un scanner cod de bare poate citi chiar si codurile sterse sau cu probleme, poate identifica orice tip de cod utilizat, reducand timpii de generare a anumitor documente. Distantele de scanare ajung pana la 19 inch sau mai mult, dispozitivele de scanare au toleranta la miscare, permit o scanare rapida, fara a repeta operatiunea. Scannerele de coduri de bare functioneaza continuu si rezista la socuri mecanice, se conecteaza usor la orice dispozitiv care are nevoie de datele citite de scanner, ofera suport pentru multe interfete, integrandu-se perfect cu sisteme noi sau mai vechi. Rata de scanare este de pana la 100 scanari pe secunda, scannerul se poate folosi oriunde, in industrii, retail, magazine, pentru managementul activelor, al stocurilor sau al depozitelor. Avantajele scannerelor de coduri de bare sunt date de numarul mare de modele existente pe piata, de preturile foarte bune, mai ales in magazinele online, de calitatea tehnologiei incorporate si de precizia datelor colectate si procesate.

Scannerele de coduri de bare mobile permit scanarea codurilor de pe produse mai mari, in orice spatiu, fara a fi nevoie sa se mute respectivele obiecte mai grele. Mai nou exista coduri de bare si pe documente, se folosesc si in sistemul medical asa ca scannerele devin foarte utile si pentru identificarea persoanelor sau prelucrarea rapida a documentelor intr-un timp mult mai scurt decat de obicei.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *