iun.
2017

Reflectoarele cu led, o solutie moderna pentru un iluminat de calitate

Modul in care se realizeaza iluminatul in afara unei locuinte sau in jurul unui spatiu comercial, in interiorul sau poate influenta foarte mult aspectul general si atmosfera. In locul banalelor becuri proprietarii si patronii de centre comerciale sau institutii au ales sa utilizeze diverse modele de reflector led cu diverse puteri, mult mai economice si mai rezistente decat becurile normale. Spre deosebire de un reflector cu bec, un reflector led 50 W poate lumina mult mai bine un anumit spatiu, se poate orienta in asa fel incat lumina sa fie cat mai bine centrata pe respectivul obiectiv.

In afara de reflectoarele simple cu led mai exista si modele de reflector cu senzor, cu o tehnologie inovatoare in interior ce le permite sa fie active sau sa recunoasca miscarea umana si sa reactioneze imediat pentru a permite un iluminat de calitate. Cipurile si componentele de calitate din fiecare reflector cu senzor garanteaza un iluminat placut si elegant, rezistenta lui este prelungita gratite materialelor de calitate din care e realizat, culorile fluxului luminos pornit dintr-un reflector led de putere mai mare sau dintr-un reflector led 50 W sau dintr-un reflector cu senzor pot fi alb rece, alb cald, RGB sau chiar albastru. Vizibilitatea e sporita in acest fel, se pot ilumina fara probleme suprafete mari, reflectoarele nu au nevoie de intretinere speciala, rezista la variatii de temperatura si umiditate si pot fi montate cu usurinta oriunde. Magic LED a selectat pentru dvs. cateva dintre modelele moderne de reflectoare, acestea au rezistenta la socuri mecanie si apa sau praf, nu contin substante toxice, amortizarea investititie se face rapid.

Timpul de oprire pornire este mai scurt, nu atrag insectele, se reduce poluarea luminoasa, nu contin mercurs, nu au radiatii UV, nu se supraincalzesc si sunt compatibile cu orice fel de instalatii electrice. Modelele de la Magic LED sunt de dimensiuni diferite, pot detecta si miscarea, au design modern, se pot monta si in interior, si afara, inlocuiesc cu succes reflectoarele cu halogen. La acestea mai adaugam si gradul de protectie mare, unghiul bun al fasciculului luminos si raportul calitate-pret foarte bun. Livrarea comenzilor de reflectoare de la Magic LED este rapida, fiecare produs are garantie, este garantat, are perioada de functionare mai mare decat cea a reflectoarelor cu halogen, oricand un consultant al magazinului online poate sa va ofere informatii detaliate despre comanda si produsele de pe site.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *