apr.
2016

Proiectul “Firma de Incredere” – o noua metoda de promovare

firma-de-incredereCBOK a implementat si in Romania un un serviciu nou de promovare online care ofera firmelor statutul de „Firma de Incredere„! In sapte zile lucrătoare, compania dumneavoastră va fi verificată si observata cu ajutorul algoritmul denumit Coeficient de Opinie, care valorizează totalitatea opiniilor negative existente la adresa acesteia în mediul online, denumite „fraze sensibile” – cuvinte, sintagme, sau reclamatii.

Trebuie sa ai incredere in acest proiect pentru ca are ca scop promovarea online a companiilor si este în stransa legatura cu crearea unei imagini pozitive a acestora. Certificatul “Firma de Incredere”, prin promovarea online in acest proiect desfasurat la nivel european va imbunatateşse reputatia companiei pentru a vinde mai mult, va ofera un instrument util pentru o vizibilitate mai buna pe piata afacerilor si va propune solutia perfecta de vizibilitate pentru firme: E-Cardul – o metoda noua de promovare online unde se lasa in urma metoda clasica, cu afise, flyere sau pancarde promotionale care deja sunt suparatoare la ochi si strica estetica orasului. Promovarea online a luat o amploare deosebita si are un impact mai amare asupra consumatorilor.

O astfel de initiativă vine in intampinarea blocajelor cu care se confruntă, conform statisticilor, mentalitatea acestei tari. Poate că sporind încrederea utilizatorului de rand fata de mediul online, se vor inregistra cresteri ale economiei digitale si se va crea un precedent ce va aduce un plus de valoare dinamicii dintre intreprinzator si consumator. Si prin initiativa CBOK, it se va schimba afacerea spre mai bine. Pentru a vedea daca o firma este Firma de Incredere puteti vizita pagina web a proiectului firmadeincredere.ro

Reputatia si corectitudinea inseamna mult pentru imaginea unei firme, iar, in ultimul timp, administratorii firmelor contacteaza CBOK din proprie initiativa pentru ca recenziile din mediul online sa fie verificate si evaluate de Centrul de cercetare din Bucuresti, Romania pentru obtinerea statutului de “Firma de Incredere”.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *