dec.
2016

Marmitele, utilajele de gatit prefecte pentru cei care au nevoie de echipamente horeca profesionale

marmitaO afacere cu un restaurant sau un hotel este foarte profitabila chiar si pe timp de criza. Clientii sunt dispusi sa manance sau sa se cazeze atata timp cat serviciile sunt de calitate si modul in care e pregatita mancarea este peste asteptarile lor. In domeniul horeca cele mai eficiente utilaje de gatit multifuncitonale sunt marmitele. Aceste marmite folosite in horeca au randament foarte bun, sunt economice, pot prepara rapid cantitati mari de mancare, rezista la uzura si sunt confectionate din materiale de calitate.

Marmitele nu sunt altceva decat niste oale care au sistem propriu de incalzire, nu au cuve plate si inalte ca la alte utilaje de gatit, sunt foarte usor de utilizat si de igienizat, au mecanisme de inclinare moderne pentru diverse operatiuni, robineti de scurgere. De ce robinet de scurgere la marmite folosite in horeca? Pentru ca se prepara sosuri sau supe care trebuie sa fie transferate in alte vase, fara a fi necesara utilizarea mecanismului de basculare. Prin modul in care sunt construite marmitele permit fierberea la foc mic pentru supe, sosuri, creme sau chiar tocane, au caldura directa aplicata sub dispozitiv, caldura indirecta, de la un vas cu apa, exact ca la un bain-marie. Tot procesul de preparare a cremelor si a sosurilor se poate desfasura fara sa fie prezent cineva tot timpul langa marmita, nu se ard preparatele cu texturi mai delicate. Alt tip de robinet de la marmite poate permite adaugarea apei si igienizarea aparatului.

Otelul inoxidabil din care sunt realizate marmitele, arzatoarele cu supapa de securitate si termocuplu, consumul redus de energie electrica si puterea mare, etanseitatea perfecta asigurata in timpul gatirii sunt alte avantaje ale folosirii marmitelor in domeniul horeca. Marmitele au un design compact asa ca le puteti pune oriunde in spatiul dat, nu ocupa loc mult, se manevreaza usor si au o siguranta sporita la utilizare indelungata.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *