dec.
2016

Liftul trebuie sa ofere nu doar confort, da si siguranta

lifturiNoi suntem de parerea ca liftul trebuie sa ofere nu doar confort, da si siguranta. Li s-a intamplat vreodata angajatilor sa ramana blocati in lift? Daca da, cat de rapid a fost rezolvata problema si cine a intervenit? Noua ni s-a intamplat recent un incident de acest fel, cand cativa angajati au ramas blocati in lift si acesta nu raspundea comenzilor.

Intr-un final, problema a fost rezolvata, insa, la scurt timp, alti angajati s-au trezit blocati in lift, de aceea am decis sa apelam la Ifma pentru un lift nou. Este foarte important pentru o firma sa asigure confortul angajatilor si atunci cand lucreaza mai multi angajati intr-o cladire cu mai multe etaje, instalarea de lifturi este pur si simplu obligatorie. Insa, pe langa aspectul ce tine de confort in cazul instalarii unor lifturi, cel de performanta si siguranta nu trebuie sa fie deloc ignorat.

Cei de la Ifma au experienta foarte vasta in intalarea de lifturi, acestia inregistreaza performante remarcabile, oferind siguranta 24/24 si timp de asteptare redus. Pe langa asta, lifturile au sisteme de salvare automata, ceea ce asigura ca nu va ramane nimeni niciodata blocat in lift. Desigur, pentru fiecare cladire trebuie gandita o solutie personalizate, in functie de numarul de etaje si de fluxul oamenilor. In functie de aceste criterii, exista si mai multe tipuri de lifturi, deoarece, de exemplu, o cladire in care lucreaza un numar mediu de angajati, nu ar avea nevoie de un lift cu performanta extraordinara, care este prevazut pentru zonele supra aglomerate cu flux intens de oameni.

Este foarte important ca fiecare solutie sa fie propusa si implementata in functie de nevoile firmei, de aceea, instalarea de lifturi presupune crearea unei solutii personalizate.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *