mart.
2016

Imprimanta 3D, o investitie care merita

imprimanta-3dDe cand au aparut pe piata, imprimantele ne-au simplificat mult munca si ne-au ajutat sa printam orice apare pe ecranul calculatorului. De la imagini cu rezolutii mari la texte, toate pot sa fie puse in practica, pe foaia de hartie, cu ajutorul imprimantelor moderne cu laser sau inkjet. Imprimantele 3D, cea mai noua tehnologie de imprimare, sunt cu siguranta si cele mai performante. Daca va intrebati cat costa o imprimanta 3D puteti sa va faceti o idee vizitand cartuse-shop, magazinul online cu o oferta completa de imprimante, cartuse si reincarcari cartuse.

O imprimanta 3D se deosebeste de una obisnuita prin calitatea foarte mare a imprimarii, posiblitatea utilizarii imprimarilor 3D in viata de zi cu zi. In loc de tus sau toner se pot folosi substante speciale, chiar si de natura organica, printandu-se de la jucarii pana la organe sau parti din organe umane. Cu o imprimanta 3D nu este necesar sa existe matrite pentru ca metoda de fabricatie presupune adaugarea materialului in straturi, timpul de realizare a imprimarii este mult mai mic, nu este necesara asamblarea produsului printat, doar eliminarea materialului suport. Formele obtinute cu imprimanta sunt foarte complexe, se poate modela orice, chiar si forme imposibile facute dintr-o singura miscare. In acest fel este deschisa piata produselor low-volum, lansarile pe piata ale produselor vor fi si mai rapide, nu se mai puen problema de reincarcare cartuse, substantele folosite fiind suficiente pentru imprimarea unei serii de produse. Costurile de productie cu imprimanta de acest tip sunt mai mici pentru ca se raporteaza doar la volumul de material utilizat, existand doar un singur procedeu tehnologic implicat in linia de productie.

Obiectele obtinute in urma printarii sunt rezistente, au rigiditate mecanica excelenta. La cartuse-shop gasiti cele mai noi modele de imprimante obisnuite si 3D, consumabile originale si reumplute pentru toate tipurile de imprimante de pe piata, imprimante 3D de cea mai buna calitate, cu tehnologie de printare modelare prin topire, rezolutii mari si platforme de constructie din aluminiu sau fibra de sticla, rulmenti liniari XYZ din fier. In oferta cartuse-shop eixsta cartuse originale si compatibile, se poate face o reincarcare cartuse la cele mai bune preturi, inclusiv pentru imprimantele cu laser, inlocuire toner, curatarea acestuia si a cartusului.

La nevoie se schimba si piesele active, oferta de inlocuire si reincarcare este valabila pentru Cluj-Napoca, dar si pentru alte locatii din tara. Tonerul se incarca in maxim doua zile, puteti cumpara si kituri refill, componente cartuse, serviciile sunt de calitate, transportul este gratuit pentru comenzi peste 150 ron, puteti afla orice informatii si online. La comenzi de 300 ron se ofera vouchere cadou sau cadouri.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *