aug.
2016

Defectiunile pentru orice tip de frigider se remediaza la un service frigidere reparatii pentru Bucuresti

service-reparatii-frigidereNoile tehnologii au permis producatorilor sa scoata pe piata o gama diversa de electrocasnice din ce in ce mai moderne si mai complexe pentru depozitare alimente in conditii optime. Avem frigidere no frost, combine frigorifice, congelatoare, lazi frigorifice, vitrine, camere frigorifice, diverse tipuri de sisteme de racire incorporate in forme compacte, totul pentru ca depozitarea sa fie una cat mai buna in orice conditii.

Desi sunt mai rezistente la uzura decat cele precedente, noile electrocasnice cu functie de racire si depozitare se pot defecta mai usor pentru ca au mai multe componente electrice si electronice si functionarea este mult mai complicata. Atunci cand se defecteaza un aparat modern de racire singura solutie prin care se poate remedia orice problema aparuta este apelarea la un service frigidere reparatii pentru Bucuresti. Printre avantajele serviciilor oferite de frigotehnisti profesionisti se numara experienta vasta, interventia rapida in maxim 24 de ore astfel incat depozitarea alimentelor sa nu aiba de suferit, utilizarea de piese de schimb originale, oferirea de garantie pentru orice interventie. La un service frigidere reparatii pentru Bucuresti, remedierea defectiunilor se realizeaza pe loc, chiar la domiciliul clientului, frigotehnistii se deplaseaza cu toate ustensilele necesare pentru reparatie, defectele sunt depistate imediat si frigiderul sau orice aparat cu sistem de racire va functiona ireprosabil la finalul reparatiei. Gasirea unui frigotehnist particular este foarte simpla, puteti cauta pe Internet pentru ca exista pagini de prezentare a serviciilor cu toate detaliile despre reparatiile prestate la domiciliu. De exemplu, pe frigidere-reparatii.ro aveti lista de defectiuni posibile si semne pe care frigiderul sau congelatorul vi le poate da atunci cand nu mai poate face fata temperaturii sau elementele interne au imbatranit, exista si lista completa de preturi pentru toate operatiunile facute, se pot repara la cerere motoare, termostate, relee, se poate incarca frigiderul cu freon, se pot monta vaporizoare, inlocui piese vitale din aparatul electrocasnic.

Toate piesele au garantie, se pot primi si detalii pretioase pentru intretinere, listele se pot completa in functie de defectele specifice ale fiecarui aparat, se repara cam toate marcile cunoscute de frigidere si congelatoare de pe piata in cel mai scurt timp. Diagnosticarea poate fi gratuita in unele cazuri, deplasarea este doar 20 de lei, pentru Bucuresti, la care se adauga costul efectiv al reparatiei. Dupa ce ati gasit frigotehnistul de care aveti nevoie va trebui sa ii detaliati la telefon toate semnele pe care le prezinta frigiderul, sa-i spuneti marca si data cand a fost cumparat, daca a mai fost reparat pentru acelasi defect. La finalul interventiei de acasa frigotehnistul va calcula pretul final, mai mic decat cel practicat de ateliere si va va testa aparatul electrocasnic pentru a va dovedi ca functioneaza

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *