ian.
2017

De ce este importanta exfolierea pielii

microdermabraziuneExfolierea pielii sub supravegherea unui medic dermatolog mai este numita si microdermabraziune, ceea ce reprezinta o curatare profunda a pielii, mult mai intensa decat exfolierea pe care o efectuam noi acasa, deoarece microdermabraziunea reprezinta o procedura dermatologica care trebuie sa fie efectuata sub supravegherea unui specialist. De ce ai avea nevoie de o procedura de exfoliere a pielii atat de profunda? Aceasta este recomandata pentru persoanele care au usoare urme de riduri, care au urme de acnee, semne sau mici cicatrici. Deoarece prin microdermabraziune se curata profund pielea, rezulta ca sunt eliminate celulele moarte, astfel incat pielea poate mai bine sa respire si sa se regenereze.

Dupa prima procedura de microdermabraziune nu va asteptati sa vedeti niste efecte uluitoare, deoarece dupa prima sedinta pielea este doar curatata in profunzime si veti avea o senzatie placuta de prospetime, insa, pentru un efect de durata si palpabil sunt necesare mai multe sedinte, astfel incat pielea sa inceapa o regenerare sanatoasa si sa devina mult mai fina, cu o luminozitate tot mai usor de observat.

Daca aveti probleme de acnee, cel mai bine este sa consultati mai intai medicul specialist, inainte de a va decide la o sedinta de microdermabraziune deoarece aceasta ar putea sa afecteze si mai mult pielea, sa apara anumite iritatii sau sa se extinda si mai mult acneea. Este foarte important sa apelati la un medic dermatolog daca doriti sa efectuati o procedura de acest gen, deoarece ati putea sa aveti de suferit daca va este realizata procedura de catre un neprofesionist, ceea ce ar putea duce la iritatii ale pileii sau pigmentari.

Numarul procedurilor de acest fel este cel mai bine sa-l discutati impreuna cu mediul dermatolog, precum si frecventa acestora. Nici efectuarea mult prea deasa a procedurii nu face bine pielii.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *