oct.
2016

Cum poti folosi gresia pentru amenajari de interior

idei-pentru-amenajariSuntem obisnuiti, de obicei, cu faptul ca se foloseste gresie de exterior pentru amenajari, deoarece este mai rezistenta la temperaturi, la inghet si dezghet si la circulatii intense. Insa, la fel de bine, poate fi aplicata gresie si pentru amenajari de interior, cum ar fi, de exemplu, amenajarea unui living sau a unei bucatarii, exista multiple idei de amenajari, ce pot fi realizate cu un pic de inspiratie si efort.

Poti folosi la fel de bine gresie pentru amenajari de exterior si de interior. Important este sa alegi modelul potrivit. De exemplu, ce zici de o sala de living care sa aiba peretii un nuanta alba si pardoseala sa fie din gresie de culoare neagra? Si pentru a adauga accente de culoare, mobila sa fie de un verde viu si intens? Este o combinatie interesanta, asa este? Nu se incadreaza in categoria de gresie clasica pe care o cunoastem noi.

Gresia este folosita de multe ori si in amenjarea bucatariei. Insa, ceea ce este gresit in aceste amenajari, este tocmai alegerea modelului de gresie si culoarea acesteia. Pentru bucatariile moderne, in cazul in care se decide folosirea gresiei, trebuie sa se opteze pentru un model nou, radical, pentru o culoare intensa, care sa puna accentul pe modernizare, sa nu mai fie gresia clasica pe care o cunoaste toata lumea.

Exista o multime de idei pentru amenajari de interior cu ajutorul gresiei si, intr-adevar, rezultatul este un design interior modern si autentic. Important este sa vrei sa experimentezi si sa cauti tipul de design pe care ti-l doresti pentru casa ta. Gresia ramane inca in trend, daca stii sa faci combinatii reusite, atunci un design original iti este garantat. Cauta-ti inspiratia in mediul online si vei vedea ce amenajari reusite poti face cu ajutorul gresiei.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *