aug.
2017

Cum alegem un parchet de calitate pentru un design interior modern?

Aspectul interior al unei locuinte depinde in mare masura de materialele folosite pentru decoratiuni interioare si de modul in care au fost realizate finisajele. Unul dintre elementele care au o importanta mare in definirea unui design interior de calitate este parchetul.

Parchetul este usor de montat, preturile sunt accesibile, se gaseste peste tot, poate fi romanesc sau strain, se intretine simplu si are un aspect deosebit. El se completeaza perfect cu alte elemente de decor si finisaje, se pot alege culorile dorite in functie de cromatica peretilor si a gresiei sau a faiantei. Totusi nu e suficient sa cumparam un parchet cu un pret mai mare pentru a ne asigura un aspect estetic deosebit pentru interiorul locuintei noastre. Parchetul trebuie integrat in economia locuintei, trebuie ales in functie de esenta sau de calitatea cromatica, de modul in care se poate monta intr-o camera. De asemenea, parchetul nu va avea culori prea puternice si nici nu va fi montat in camere unde nu este nevoie de el, de exemplu bucataria.

Un parchet integrat in designul interior va trebui sa fie si rezistent, sa poate fi raschetat la nevoie, sa poata fi spalat si sa reziste traficului din locuinta respectiva. Designul interior modern se obtine destul de simplu prin achizitionarea parchetului dublu stratificat sau triplu stratificat, cu finisaje deosebite si calitate superioara, cu o gama de culori care se completeaza perfect cu restul elementelor din camere sau cu finisajele existente. In alegerea parchetului vom mai tine cont si de rezistenta lui la variatii de temperatura si umiditate, la zgarieturi sau socuri mecanice, pentru ca, la fel cum se intampla in orice casa, mai exista si mici accidente.

La Natural Wood Floor, firma producatoare de parchet din cele mai variate esente, parchetul din ofertele curente se va potrivi in orice locuinta, este rezistent si atent finisat pentru un aspect estetic cat mai placut. Cheresteaua utilizata pentru fabricarea parchetului este atent aleasa pentru un produs cat mai bun si mai calitativ, zvantarea naturala garanteaza culoarea si stabilitatea, firma pune la dispozitia celor interesati parchet stratificat, triplustratificat si dublustratificat, parchet masiv, accesorii parchet. In functie de nevoile clientilor acestia pot cauta parchetul dupa pret, culoare si esenta, stil, pot alege din esente precum cires, fag, frasin sau merbau, nuc, stejar de pilda, stilurile disponibile fiind clasic, modern si rustic. Livrarea este rapida, oricand aveti la dispozitie consultanti specialisti pentru a putea alege parchetul potrivit pentru locuinta dvs., toate produsele sunt originale si simplu de montat si intretinut.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *