sept.
2016

Cateva aspecte de care sa tii cont daca te-ai decis sa-ti faci un costum de mire la comanda

costume-mireDaca te-ai decis sa-ti faci un costum de mire la comanda, in primul rand, vei starni toata admiratia nu doar la nunta ta, dar si la orice alt eveniment la care vei mai alege sa porti acel costum, deoarece un costum realizat la comanda se deosebeste de cel gata cumparat din magazin, prin simplul motiv, ca este facut perfert pe corpul tau, ca iti ofera libertate in miscari si confort, pe langa asta, este un articol vestimentar personalizat, pe care il detii doar tu.

Exista cateva aspecte de care trebuie sa tii cont daca te-ai decis ca magazinele de costume mire nu sunt pentru tine si ca iti doresti ceva unic, realizat la comanda.
In primul rand, trebuie sa tii cont de faptul ca pretul acestor costume de mire realizate la comanda, depinde in totalitate de stofele din care alegi sa fie tesut costumul, de accesoriile pe care le doresti, de faptul cat de rapid iti doresti sa poti primi costumul si de calitatea muncii croitorilor.

Nu trebuie sa-ti faci nicio grija cu privire la parametrii corpului, deoarece tocmai acesta si este avantajul costumelor de mire realizate la comanda: faptul ca totul va fi in conformitate cu cerintele si dimensiunile personalizate ale clientului.
Durata normala a realizarii de costume mire la comanda este de aproximativ 20 de zile. Este posibila si realizarea in regim de urgenta a costumului, in decurs de trei zile, ceea ce presupune si un cost suplimentar, care poate sa ajunga pana la plus 50% din pretul costumului.

Salonul de costume pentru barbati iti va propune, mai mult ca sigur, sa rasfoiesti cataloage cu tesuturi si modele de costume, de aceea, ai posibilitatea sa optati pentru modele deja existente, dar sa experimentezi in materie de tesatura si culoare. Totul este la discretia ta, pentru ziua marelui eveniment depune efortul maxim pentru a arata extraordinar.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *