feb.
2017

Asigurati-va racoarea din locuinta pe timp de vara cu un aparat de aer conditionat

aparate-aer-conditionatAparatele de aer conditionat sunt echipamente foarte utile mai ales pe timp de vara. Pozitionate cum trebuie si setate la o temperatura placuta aparatele de aer conditionat pot fi salvatoare mai ales daca aveti probleme de respiratie sau cu inima. In cel mai scurt timp locuinta va fi racita, aerul cald va disparea si va fi inlocuit de unul proaspat si mai usor de suportat. Unele modele au si dezumidificator asa ca umiditatea excesiva nu va mai fi o problema pentru dvs.

Printre avantajele unor aparate de aer conditionat se numara montajul rapid, varietatea de modele si de puteri disponibile pe piata, garantia extinsa, calitatea superioara a pieselor componente si eficienta sporita pe o perioada lunga de timp, rezistenta la uzura. Tehnologia din spatele unui aer conditionat este in majoritatea cazurilor Inverter, consumul de energie este scazut, motorul isi adapteaza turatiile in asa fel incat sa nu se supraincinga si sa asigure si temperatura optima setata de utilizator. Daca veti cumpara un aparat de aer conditionat veti observa ca este si foarte silentios, are o stabilitatea mare in functionare, compresorul nu are probleme si este usor de reparat in caz de probleme. Eficienta masurata pentru un aparat de aer conditionat depinde in mare masura de dimensiunea locuintei, de orientarea camerelor, de numarul de persoane din casa si de consumatorii electrici care pot emana caldura. Aparatele de aer conditionat pot fi amplasate foarte bine atat in cladiri de birouri, cat si in case sau vile, apartamente, garsoniere, se pot monta si pe plafoanele false sau pe pereti, transferul de agenti poluanti nu este permis.

La cumpararea unor aparate de aer conditionat Gree, trebuie sa tineti cont si de numarul de luni de functionare, de volumul de aer din camere si de performantele pe care trebuie sa le aiba aparatul. Montarea si pornirea, calibrarea aerului sunt asigurate de firmele care le vand, puteti schimba filtrele si le puteti curata periodic, turbina functioneaza cat se poate de silentios, aerul rece filtrat si fara umiditate fiind raspandit in toate camerele.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *