sept.
2017

Ai siguranta si confort sporit pe teren cu plase pentru terenurile de sport

Terenurile de sport au nevoie de protectie sporita mai ales daca pe ele se desfasoara activitati sportive sau jocuri ce presupun folosirea unor mingi si a unor echipamente de ultima generatie. Pe terenul de sport pot fi copii, tineri, meciurile se pot disputa la diverse ore, in apropierea lor pot fi chiar sosele sau alte tipuri de obstacole care pot afecta buna desfasurarea a partidelor. Pentru evitarea oricaror probleme in timpul meciurilor si jocurilor se pot folosi plase sportive de calitate, plase care sa permita oprirea balonului in timpul meciurilor sau a mingilor de tenis.

De asemenea o plasa de protectie pentru teren sport are rolul de a asigura un perimetru cat mai bine delimitat pentru terenul propriu-zis, sunt feriti si spectatorii si jucatorii, se pot pune usor plase pe teren sport, preturile lor nu sunt foarte mari asa ca oricine isi poate permite o astfel de investitie. Avantajele unor plase sportive sau plase pentru teren sport sunt date de numarul mare de modele si materiale din care se pot confectiona, de rezistenta mare la socuri mecanice sau la intemperii, schimbari de temperatura si umiditate, de simplitatea montajului si sustinerii lor, de rapiditatea ridicarii intregii structuri.

Plasele sportive cu preturi bune sunt disponibile si la ROMNETS, firma cu experienta ce ofera solutii complete pentru amenajarea terenuluri de sport, accesorii si produse de calitate la preturi mai mici. ROMNETS se ocupa si de livrare si montaj profesionist acolo unde e nevoie, o plasa de protectie pentru teren sport se confectioneaza la comanda respectand dimensiunile cerute de clienti, se utilizeaza fibre de inalta tenacitate, protejate UV, de instalat in interior sau exterior. Plasele pentru terenuri sportive pot avea nod, sunt durabile, apa nu este absorbita si retinuta, orice fel de plase sportive veti achizitiona de la ROMNETS acestea nu se vor ingreuna si nici nu putrezesc usor.

Cu plasele de la ROMNETS puteti face panouri din plasa pentru delimitarea suprafetelor interioare si exterioare din sali de sport, puteti imprejmui locurile de joaca, puteti confectiona cortine pentru stadioane. Si salile de handbal se pot acoperi cu astfel de plase, se pot folosi si la porti de tot felul pentru activitati sportive pe teren, datorita fibrelor de calitate rezista bine la frecare si la rupere, sunt croite 100% manual, au certificat de garantie si de origine, declaratie de conformitate, toate plasele au calitate premium made in Japan. Livrarea este gratuita pentru comenzi peste 100 ron prin posta si negociabil prin curierat, este rapida si in siguranta, toate produsele ajung in stare buna la destinatar, in ambalaj original.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *